Ei vain puhdasta, vaan raikkaan puhdasta!
Pro-Kaks Kotityöpalvelut ovat kotitalousvähennyksen piirissä

Kotityöpalvelut

Pro-Kaks kotityöpalvelu tarjoaa asiakkailleen luotettavaa ja laadukasta palvelua. Kotityöpalvelumme toimii sovittujen aikataulujen sekä määräaikojen mukaisesti. Toimimme rehellisesti ja avoimesti kaikissa palveluissamme. Hinnat ja sopimusehdot ovat selkeitä ja ymmärrettäviä. Ammattitaitoisten työntekijöidemme palvelut kattavat siivouksen, asiointi- ja avustamispalvelut, ruokapalvelut asiakkaan kodissa tai juhlatilassa sekä liinavaatteiden sekä muiden kodin tekstiilien pesulapalvelut.

Tehtävämme on tarjota palveluita vastaamaan asiakkaidemme tarpeita ja odotuksia. Laadukas työ on tärkeää ja laadusta kertoo suorittamamme Kotityöpalvelun laatusertifikaatti. 

Muistathan hakea palveluiden työn osuudesta kotitalousvähennyksen. Kotitalousvähennyksen maksimi on 3500 euroa henkilöltä ja omavastuu 100 euroa vuodessa henkilöltä. Saat kotitalousvähennyksen vain työn osuudesta. Vähennettävä summa on 60% siitä työn osuudesta, jonka olet ostanut yritykseltä. Huolehdimme siitä, että saat laskun, jossa on erittely kotitalousvähennyksen hakemista varten. 

Pesulapalveluista ei tule kotitalousvähennystä. Lue lisää kotitalousvähennyksestä täältä