Ei vain puhdasta, vaan raikkaan puhdasta!
Pro-Kaks Kotityöpalvelut ovat kotitalousvähennyksen piirissä

Rekry

Etsimme siivousalan osaajia joukkoomme!

Tarjoamme siivousalan töitä hyvin monipuolisissa kohteissa ja tehtävissä, kotisiivous- ja kotityöpalveluissa (ei hoitajapalveluita).

Jokainen työntekijämme on tärkeässä tehtävässä toteuttamassa palvelujamme. Siisti työn jälki ja hyvän mielen palvelu merkitsee sitä, että meidän kanssamme asioidessaan asiakas tuntee olevansa tekemisissä osaavan ammattilaisen kanssa.

Työtehtävät vaativat siirtymistä kohteisiin yrityksemme autoilla, joten omistathan vähintään B-ajokortin. Työvälineitä säilytetään autoissa ja keskusvarastollamme, joten työaika alkaa aina varastoltamme ja loppuu varastolle. Työaikaan kuuluu myös siirtymät kohteesta toiseen.

Alan tutkinto on arvokas lisä, mutta erityisesti meitä kiinnostaa asenteesi.
Perehdytämme sinut huolellisesti tehtäviisi. Pääset osaksi iloista ja osaavaa työyhteisöä, jossa työskennellään hyvässä yhteistyössä. Työkaveria autetaan sekä tuetaan tarvittaessa. Huolehdimme työntekijöistämme ja varmistamme, että työnkuvasi on juuri sinulle sopiva. Työetuna tarjoamme hierontaedun, jotta saat parhaan mahdollisen huollon työn vastapainoksi.

Olemme vakaavarainen perheyritys. Arvostamme oma-aloitteisuutta, rehellisyyttä ja täsmällisyyttä. Työntekijämme ovat tasa-arvoisia keskenään ja esimiestäkin voi lähestyä pienestäkin syystä.

Työnkuva pähkinänkuoressa

Jaa somessa

Hae meille!

Lähetä hakemuksesi alla olevalla lomakkeella.

Lisää ansioluettelosi

Kiitos hakemuksestasi!

Katsomme hakemuksesi mahdollisimman pian!